OUDERCOMITE

 

Er is op onze school een oudervereniging. Een groep ouders gaat aan de slag, voor en achter de schermen, om de school te ondersteunen en om het beste uit elk schooljaar te halen.

Zo steekt de oudervereniging de handen uit de mouwen bij de organisatie van het koffiestop, schoolfeest, pizzaverkoop,…

Sommige activiteiten brengen ook geld in het laatje. Met de opbrengst sponsoren we fijne en nuttige dingen voor onze kinderen.

Maar de oudervereniging doet meer dan alleen de mouwen opstropen. Als ouders zijn we begaan met wat er op school gebeurt. Ze willen graag betrokken zijn bij het schoolgebeuren en ouders een stem geven op school.

Hoe doen we dit ?

  • De oudervereniging wil actief meedenken en meewerken met de school rond thema’s die ouders nauw aan het hart liggen. Elk aandachtspunt nemen we ter harte en maken we bespreekbaar binnen de schoolmuren.

  • De oudervereniging wil ook een kanaal zijn waarlangs ouders ideeën, opmerkingen en vragen kunnen doorspelen aan de school. De leden van de oudervereniging zijn altijd aanspreekbaar.

  • Met de oudervereniging brengen we ook agendapunten aan voor de schoolraad, waarin afgevaardigden zitten van het schoolbestuur, de leerkrachten, de ouders, en de lokale gemeenschap. Ook langs deze weg wordt uw stem dus gehoord.


De oudervereniging komt ongeveer vijf keer per schooljaar samen. 

SAMENSTELLING

Voorzitter
Leen Peters 

Secretaris
Jessie Lenssen
 
Leden
Katrijn Beckers 
Melissa Conaert 
Onür Köseoglu 
Myra Balduck 
Lise Nelissen
 Funda Akgonul
 Kristien Bruninx 
Frank Pools 
Arnela Bergen 
Laurence Clinier. 

LID WORDEN?


Wil uw meehelpen tijdens één of andere activiteit? Of wil u lid worden van het oudercomité?
Het uitgangspunt is: niets moet, veel kan!
Hoe kan uw ons bereiken?
U kan een e-mail sturen naar [email protected].
 
U kan ons altijd aanspreken, bellen of mailen.